sobota 27. července 2024

Kočky z Alíku

Na výstavě v Rudné ukazovala Denisa dvě holky, které koupila na AliExpress. Tělem nejvíc připomínaly Integritky, obličej byl o něco dospělejší než mívají Barbie, ale zas míň nafrněný než mívají ty nejklasičtější Integrity Toys. A byl moc pěkný. Když jsem se doma koukla na Alík, překvapilo mě, že i cenově vycházejí velmi dobře, pod pět stovek. Takže jsem si je začala přát (nahlas).  Přání se mi vyplnilo, zakotvilo u mě hned pět holek ze sedmičlenné bandy (a přiznám se, že ty poslední dvě už mám taky na trase). A protože už jsem na fb narazila na otázky ohledně těchhle holek z Alíku, řekla jsem si, že udělám alespoň pár fotek.

Materiál těla je tvrdý plast, jen předloktí a lýtka jsou z měkčího plastu, jsou lehce ohebné. To je prima na oblékání, protože ruce vyndavací nejsou (co by taky člověk ještě za ty prachy chtěl). Vlasy mají materiálem blíž ke kanekolanu než k silonu, většina jich má zvlněný účes. Navlasení mi přišlo dobré, ani ne moc husté ani ne moc řídké, ale zkoušet je moc česat asi nebudu.

Další fotky zde

Oblečou pohodlně šaty od Barbie, dokonce dopnou i šaty od Holiday Barbie, tedy určené původně pro Model Muse. Blondýnka je zas pro změnu v kalhotech od BMR Divy:


Obličeje mají různou malbu a vlastně se mi líbí všechny:









Tady jsem k nim přidala Integritku Nadju a přijde mi, že k sobě opravdu sedí:



Tady je s nimi i Barbie Snow Flake na MTM těle a Barbie Grand Entrance na vysokém MTM, i tady mi přijde, že klidně můžou být jedna parta:







Detail ruky


Problém bude s obutím, Barbie boty jsou moc malé. Ale obují cokoliv od IT i lodičky z 3D tiskárny, které vyrábí Iski jsou pro ně jak dělané, drží a nepadají:








Snad mi projde jedna fotka bez šatů. Můžete vidět, že vzhledově nejvíc připomínají Integritky.








Tak co, jak se vám líbí?