neděle 25. srpna 2024

Novinky - něco nových sběratelských Barbie, něco pletení a něco Looks

Připutovaly ke mně díky Iski dvě sběratelské krásky Barbie Maria Felix a Barbie Stevie Nicks.
Ta první je inspirovaná herečkou, ta druhá zpěvačkou. Přiznám se, že jsem žádný film s Mariou Felix neviděla, byla prý známá hlavně v Mexiku a v latinské Americe. Ani u Stevie Nicks nemůžu říct, že bych byla zrovna fanoušek, i když u ní alespoň vím, že existuje, ale obě Barbie mi přijdou jednak nádherné a jednak docela podobné svému vzoru. A navíc - jsou holky kloubové.









K svátku jsem dostala novou Barbie Looks číslo 24, tu s ofinkou a na plnoštíhlém těle. I když baculky ve své hromadě panenek mám a řada z nich se mi líbí, zrovna u téhle mi to plnoštíhlé tělo prostě nesedí, přitom obličej má nevšední a za mě krásný. Takže když se mě kamarádka zeptala, jestli nevím, na co tuhle kočku přetělit, byl to alespoň důvod vysvobodit ji z krabice a porozhlédnout se po dárkyni. Třeba bude i další panenkáře zajímat, že perfektně sedí tělo od poslední MTM Barbie jogínky (té poslední s modro-růžovými legínami). Ty MTM blondýnky opravdu odnesou všechno :-).

dárkyně



A další Looks z poslední řady, které se už stihly zabydlet v hrací partě - zrzka #20 a blondýnka #23 


a v krabici ještě nevybalená #22, ta se u nás neprodává a mám ji od Míši.



Před prázdninami jsem plánovala uplést kardigan pomocí vzoru asijský klásek, tak se můžete podívat na výsledek díla :-) zapínání je z korálků a "model" předvádí Daya Fashionistas 122. Že bych dala ještě svetr?


A na závěr - naše kočičí slečna Mína se už zaučuje na asistentku jakéhokoliv focení a manipulace s panenkami vůbec. Školení a zácvik poskytuje Ness.



pondělí 12. srpna 2024

Třikrát malý výlet za vodou

Poslední dobou jsme ohledně výletů najeli na systém, že si dáme malou procházku, aby se neřeklo, a pak zapadneme do nejbližšího bazénu. Poslední takový cour byl k vodopádům Bobří soutěsky a s sebou jsem měla sladkou blondýnu z AliExpress, něco mezi Barbie a Integrity, celou partu jsem fotila v minulém článku.

Předposlední výlet nás dovedl na starou dobrou Čabárnu, vodní park na staré haldě u Kladna. S sebou jsem měla úplnou klasiku - Barbie Sněhurku, tvář Mackie, která se konečně dostala ke kloubovému tělu. 

A předpředposlední výlet byl k malému vodopádu prakticky v Kolíně a s sebou jsem měla Barbie Holiday 2017, tvář Millie, patří k těm několika Millie, které opravdu můžu.

Tak co, která dáma u vody se Vám líbí nejvíc, hybrid z Alíku, Sněhurka nebo Miluna Holiday?


Bobří soutěska a hybridka z Alíku






























A tahle zlata kočičí na mě čekala doma ...

Čabárna a Sněhurka






















Vodopádek v Kolíně a Millie Holiday 2017