úterý 22. prosince 2020

Pf 2021 s Lounge Kitties

Jestli mě tenhle rok něco drží v celkem snesitelném duševním rozpoložení, jsou to kromě panenek i kočky. Ty jsou totiž z celé pandemie šťastné a spokojené, protože nás mají tam, kde nás mít chtějí, tedy doma. A tak se za zvuků spokojeného předení účastní homeofficování, kradou nám tužky, blbnou se sluchátky, vymňoukávají si ňamku navrch a okamžitou péči o hýzlík, takže na deprese není čas. 

Loni jsem vyrobila jako péefku koláž z několika fotek, dopsala jsem tam přání a snažila se, aby si v něm každý našel to své. Letos si na něco podobného netroufám, všichni víme jak tenhle rok dopadá. Ale neodpustili jsme si poslední letošní výlet. Vydali jsme se na zříceninu hradu Libštejn, jde se tam kozí stezkou ve svahu nad Berounkou, za celou cestu jsme potkali jen dvojici se psem, kdo by se sem taky táhl dva dny před Štědrým dnem. Zřícenina je kapesní a ladovská. A v batohu jsme sem přinesli trojici Barbie Lounge Kitties, bílou tygřici Mackie, černou panteřici Mbili a skvrnitou leopardici Goddesku. A taky gauč a kousek plyše. Nafotili jsme, vyfuněli zpátky kolem potoka na kozí stezku a doma už nás čekaly naše dvě číči.

Přeju vám i sobě, aby ten další rok byl lepší a aby světlo na konci tunelu nepatřilo rychlíku v protisměru. Opatrujte se a hodně zdraví.

Více fotek zde












12 komentářů:

  1. Hezky jsem se s vámi prošla. Tvým kráskám to sluší, všem i těm čtyřnohým.
    Petro, přeji Tobě i Tvým blízkým Vánoce prožité hlavně v klidu a ve zdraví.

    OdpovědětVymazat
  2. Zase krásné fotky. Kočkám to moc sluší, jak těm na pohovce, tak těm u stroje.
    Přeji veselé Vánoce, šťastný nový rok, hlavně ať jsme všichni zdraví.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kočky,jak dvounohé tak ty čtyřnohé :-D ...Také přeji krásné svátky a v Novém roce přeji pevné nervy,hodně štěstí a zdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. I Tobě krásné svátky a hodně štěstí a zdraví v dalším roce.

      Vymazat
  4. Já tyhle tři kočky prostě miluju 😉 Naše zvěř je taky velmi spokojená, my už méně, ale to se nedá nic dělat... Tak ať je v tom příštím roce opravdu lépe 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj Lounge Kitties jsem teda sháněla dlouho, ale stálo to zato. Naše zvěř už se vyloženě paktuje za účelem vyžebrání další dávky bonbónů se šantou nebo Gimpet pasty, kterou milují. A my se protáčíme :-D
      Přeju Ti všechno dobré do dalšího roku, hodně zdraví, hodně štěstí a pevné nervy, ať už se to otočí k lepšímu.

      Vymazat
  5. Toto trio kočiek z Lounge Kitties kolekcie milujem, asi prečo.😃 Sú dokonale vypracované, Mattel vedel vyrábať kvalitu, keď chcel. Krásne staré časy.💗
    Tvoje výletíky ma vždy bavia a prenesú do krásnych miest a zákutí u Vás v Čechách.😎 Posledný výlet v tomto roku sa vydaril. Nie som vôbec typ, ktorý chodí na výlety do prírody a pod., ale v tomto roku by som sa k Vám určite pridala, lebo pobyt na čerstvom vzduchu nič nenahradí a taktiež obzvlášť myšlienky si treba vždy vyčistiť.
    Aj naše mačky toľko spoločného pobytu nezažili, užívali si s nami celý rok.😄😊
    Milá Peťka, prajem Tebe, Tvojmu manželovi a Vašim dvom chlpáčom krásne vianočné dni a do nového roka veľa pozitívnej energie, lásky, zdravia, kreatívnych nápadov a skvelých výletov.🎉💕

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že toto trio milují i ti, kteří ty opravdové kočky nemusí, natož my kočkaři :-) Co se týká výletů, já bych bez nich asi nemohla existovat, ale letos je jich méně a jsme totálně z formy.
      Mary přeji Tobě i Tvé mamince hodně štěstí, radosti a zdraví v dalším roce, snad už se situace zlepší a život se začne vracet k normálu, moc bych nám to všem přála. A ještě jednou díky za adventní kalendář :-)

      Vymazat
  6. Peti, dodatočne aj Tebe všetko len to najlepšie v tomto roku. Snáď bude lepší a voľnejší ako minulý. A zdravší. Krásne fotky, táto trojica je úžasná, ale na Vašu domácu dvojku nemá. Na poličke máš nádherné bábiky, v poslednej dobe všade vidím Monte Carlo. Asi viem, čo si zaprajem na narodeniny tento rok :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikky i Tobě všechno nejlepší do dalšího roku a držme si palce ať už pandemie skončí. Monte Carlo je má srdcovka, jestli máš tu možnost, určitě Tě nezklame.

      Vymazat