neděle 21. listopadu 2021

Agnes, Erin a skříň

 V říjnu dorazila do sbírky Agnes z roku 2015 - a je to Agnes jak má být, tedy nafrněná, nafrněná, nafrněná. Navlékla jsem ji do šatiček vlastní výroby, pořídila pár fotek a dala je na fb i s odkazem na písničku, která mi při pohledu na ni prostě nepřestane znít v hlavě https://www.youtube.com/watch?v=o7auqhgjgig 

Na fotkách byla i skříň, kterou jsme utruhlali už asi před dvěma roky, postupně jsme z korálků dodělali kování, na 3D tiskárně vytiskli patky k nožičkám, a pak  jsem si vzpomněla, že by bylo prima mít v té skříni i poličky a hlavně tyč na šaty. Nápad to nebyl špatný, ale přišel poněkud pozdě - do hotové skříně se poličky dělají o dost hůř než do skříně rozdělané, takže jsme tím strávili pár hodin na dílně, ale nakonec se podařilo. Na 3D tiskárně vzniklo i pár ramínek a skříň se mohla naplnit.

Agnes se po příjezdu vyfotila u zavřené skříně, pak se u ní vyfotily i obě Violaine, a pak mi do sbírky dorazila medová blondýnka Voltage Erin Salston. Navlékla si kostýmek, který jsem původně šila na MTM holky a vyrazila k Agnes propátrat útroby skříně. Objevila šatičky, klobouky, trička a než to holky všechno probraly, je tu další sada fotek:

Další fotky zde















18 komentářů:

  1. Velká gratulace k novým holkám.Skříň je parádní a koukám že máš krásné povlečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Poslední dobou se vynořilo tolik nabídek na IT holky, že pořád přepočítávám panenkářské konto tam a zpátky :-) Agnes jsem vždycky obdivovala u Katky a Erin neodolám, zvlášť když blonďatou jsem ještě neměla.

      Vymazat
    2. Ano ano, koukala jsem že jsi hmátla po pár krásných holkách. Už jsem dlouho žádnou IT nekoupila, budu se muset polepšit.

      Vymazat
    3. Jj, na stres můžu IT holky jen doporučit a nabídek je teď hodně. Ale já už se zase musím krotit, ještě mám teď na trase pár IT koček a vím přesně, co bude pod stromečkem :-) Ještě k povlečení - to byl takový úplně jednoduchý vzor, poradila zkušená kolegyně. A já mám teď dilema - Renata Pekařová otevírá další kurz šití, buď kabelky nebo patchwork nebo polštáře, má tam pěknou vánoční slevu tak pořád přemýšlím, jestli komplet nebo jenom něco, zas využila bych to i pro panenky, alespoň myslím.

      Vymazat
  2. Agnes je nafrněná, ale je nádherná. ;-) Moc Ti k ní gratuluji. Obdivuji nábytek, který pro panenky vyrábíš. Tvoje krásky si užívaly zkoušení šatů a focení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) Naštěstí zatím funguje truhlářský kurz, tak jsme vnitřek dodělali.

      Vymazat
  3. To je nádhera :-) Táto Agnes sa stala vďaka Katke mojou obľúbenou. Nádherné sú ale obe a samozrejme skriňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :-) Zrovna Agnes von Weiss jako typ panenky byla důvodem, že jsem FR nemohla nejdřív přijít na chuť, prostě moc velké modelíny, ale u Katky jsem si zrovna tuhle taky oblíbila :-)

      Vymazat
  4. Je krásná a krásně nafrněná.
    Skříň vypadá moc povedeně. Hlavně, že tam holky nemají pořádek, jako když střelí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když se na to koukáš zdálky a přes foťák, tak mají uklizeno. Ale ty lodičky dole tak ty jsem rovnala snad desetkrát, o skládání piditriček ani nemluvím :-D

      Vymazat
  5. Je nafrněná úplně úžasně. Mimochodem, tak písnička je taky skvělá, vůbec mám Báru Polákovou ráda. Ale zpět k holkám. Musím přiznat, že i tahle Erin se mi čím dál víc líbí. Ona je taková netypická, ale má své kouzlo. A tahle Agnes má úžasné vlasy, moc se mi líbí. Navíc jsi je vybavila parádní skříní a pěknými modely. Ty je prostě rozmazluješ ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Kdysi mi napsala paní, od které jsem koupila Barbie Goddess of Spring, že doufá, že u mě bude mít dobrý domov. Tak se snažím, aby se u mě ty holky plastový měly fajn :-). Báru Polákovou mám ráda, třeba klip Kráva - když mám depku, pustím si to do sluchátek :-)

      Vymazat
  6. Ještě jsem zapomněla pochválit to povlečení, to je prostě top :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jsem se teď zbláznila a objednala jsem si online kurz hravé šití kabelky, patchwork a polštáře, a už dopředu plánuju, že některé projekty prostě budou rovnou 1:6, kam bych to taky všechno dávala. Takže třeba budou mít časem holky i složitější povlečení než sešité čtverečky :-)

      Vymazat
  7. Nádherný drevený nábytok.😍 Skriňa je veľmi pekná.😊 Tie Tvoje dievčatá z plastu sa majú, ich všetky nábytky sú fakt z kvalitného dreva, nie ako tie dnešné "rýchlokvasné" nábytky, čo bežne v obchodoch predávajú...🙄
    Ja tiež patrím k tým, ktorý si túto Agnes obľúbili práve u Katky. V začiatkoch môjho zbieranie a spoznávania IT sa mi najmä Agnesky vôbec nepáčili, veru pre mňa boli strašne "nasra.é".🤣 Pesnička je pre mňa novinka, ja celkovo Vašu českú hudobnú scénu vôbec nesledujem, takže ani meno speváčky mi nič nehovorí. Skončila som akurát pre Ewe Farne. Tvorba patchworku je pre mňa ako španielska dedina.🤔 Dúfam, že sa Ti s kurzami šitia darí ako si predstavuješ.🤗 A táto Erinka je veľmi moja obľúbená🥰, pred 5 rokmi som si ju skoro kúpila, ale nakoniec som sa opäť raz rozhodla pre Mattelku, kúpila som vtedy moju Nataliu Vodianovu. Niekedy, keď ju vidím, tak sa pýtam sama, či som vtedy urobila dobre, lebo bola za veľmi výhodnú cenu.🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :-) Agnes je pro mě prototyp panenky od Integrity Toys, na ní vidím, jak se můj vztah k IT panenkám posunul od fuj, tohle nikdy sbírat nebudu až k mírné závislosti :-) Erinky mám ráda asi všechny (možná kromě Full Speed), tak jsem ji ráda uvítala. Ale Natalia Vodianova je také super kočka a hodně se povedla.

      Vymazat