sobota 29. dubna 2023

Putování s pěticí Barbie aprílovou dendrologickou zahradou

 Vyrazili jsme na výlet do Dendrologické zahrady s Janou a s Davidem. Já měla s sebou pět Barbie - Society Girl, Dorotku z Oz, Pirátku, Anděla a Batik princeznu a Jana a David měli svou ještě větší Barbie partu včetně Looks Kena. Všechno kvetlo, takže jsme pobíhali od tulipánů k narcisům  a od zlatého deště k rododendronům. Vydrželo nám to až na menhirovou louku, kde apríl předvedl, co umí - deset minut deště se pravidelně střídalo s deseti minutami sluníčka, až nás nakonec asi tři sta metrů od východu chytla průtrž mračen. Takže není divu, že po návratu z výletu se holky převlékly, uvařily čaj a hodily mokré kalhoty, sukně  a legíny  na šňůru.

Další fotky zde


















































12 komentářů:

  1. Parádní, ta zabarbínovaná kláda nemá chybu! A celá akce i se závěrečným sušením. Apríl je apríl.

    OdpovědětVymazat
  2. Takové pěkné fotečky, člověka by nenapadlo, co musely holky překousnout, než je nafotily. Holt profesionálky... ;-) Tak hlavně že bylo kde se osušit a čím se zahřát ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :-) Profesionální hrací parta - to se mi líbí. A že u mě mají holky těžkou službu - občas načančaná vitrínka, většinou pěkně do terénu :-)

      Vymazat
  3. No teda, toľko Barbie pokope, to je nádhera <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsme tak šli parkem, tak jsem vždycky jednu vytáhla z tašky a cvakla pár fotek, pak ji zase vrátila a vytáhla další. A když se našlo zajímavé místo, kam se daly holky nastylizovat, aniž bych si přivodila úpornou bolest zad (kláda u rybníka, menhiry, zídka u vřesoviště), tak jsme fotili skupinky. A pak začalo pršet a my stále šli parkem a ve chvílích, kdy déšť přestával, jsme zase zkoušeli fotit a všichni jsme byli mokřejší a mokřejší :-D.

      Vymazat