úterý 25. června 2024

Potřetí na Stekníku, tentokrát s Mari a Basic Kenem

Našla si ke mně cestu hlavička  Barbie Signature Chinese Lunar New Year z roku 2021. Jde o jednu z mála Barbie s tváří Mari 1998. Vyfasovala kloubové tělo MTM a šaty od černovlasé Look a vyrazila s námi na výlet na zámek Stekník schovaný mezi chmelnicemi, kde mají prý nejrozsáhlejší terasovou zahradu plnou růží. A protože na tenhle zámek jsme se jeli podívat už potřetí a pokaždé jsem tu fotila pár, doprovodil nás i Ken Basic Jeans. 

Stekník je tak nějak pořád stejný, s oprýskanou fasádou a spoustou kytek. Točila se tu pohádka Slíbená princezna a když jsem zámek ve filmu poznala, dostalo mě to, jak okolní chmelnice zakryly kulisy s namalovaným mořem.

Další fotky zde











































A jestli chcete vědět, které dvojice se na Stekníku ještě kdysi vyfotily, tak to byla








 

neděle 9. června 2024

Zahrady pod Hradem s Barbie YSL a s karatistkou

Bylo po delší době krásně. A tak jsme si dali sraz s dalšími panenkáři, s Janou a Davidem, a vyrazili nakouknout do Valdštejnské zahrady a prolézt zase jednou zahrady pod Hradem. Tyhle zahrady vedou jak je známo kolmo vzhůru, stoupáte po schodech a nalevo i napravo se otevírají průchody do menších zahrádek, kde zrovna teď kvetou růže. A když vyfuníte na poslední nejvyšší terasu, otevřou se krásné pohledy na malostranské střechy a dál na celou Prahu.

S sebou jsem měla jednu z trojice YSL Barbie, Karličku původně s mikádem, ale koupila jsem ji převlasenou a na MTM těle a moc se mi takhle líbí. Jana  a David měli s sebou jednak Barbie karatisku, což je moc hezká Daya, a jednak plyšáka zajíce Pepu, který se fotí na jejich výletech, takže tentokrát si Pepa střihnul fotky s dvěma kráskami.

Další fotky zde